Nieuwsdetail

Hoe de combinatie van traditionele origami en de kunst van het boekbinden designmeubelen oplevert

Bookniture-overview-brown.jpg

Origami lijkt iets van vroeger of van ver weg.  Maar combineer het met de kunst van het boekbinden en er ontstaat een heel nieuwe designverhaal dat ongelooflijk handige meubelen oplevert.    

De Bookniture ziet er in je boekenkast uit als een prachtig gebonden boek maar het is tegelijkertijd een stoel, een voetenbank, een nachtkastje... Een complexe, kartonnen origamistructuur zorgt voor fenomenale draagkracht. Voeg daar nog een doordachte afwerking (soms zelfs in leder) aan toe en je krijgt een sober maar multifunctioneel meubel dat met twee benen in de 21e eeuw staat. Plaatsbesparend én decoratief, zoals ook jij wellicht graag de inrichting van je huis of appartement ziet.  

0 Reacties

* Je emailadres wordt niet gepubliceerd